martes, 22 de mayo de 2007

Idees i imatges pel cartell artístic de la Festa Major 2007

Tinim notícies fresques de la Comissió de Festes de Santorens. Mentre preparan la programació definitiva de la Festa Major 2007, que espero anunciaríem en breu en primícia al blog, mos demanan que els aidem a confeccionar los cartells de la festa d' enguan.

Enguan volen fer dos tipus de cartells, el normal o oficial, lo típic pa penchar a Pont o Areny a les botigues i als carrers, i un de més artístic, més majo, pa fer un tipo sèrie limitada.

Isto cartell sèrie limitada no està encara definit, i la Comissió mos demana que els aidem amb idees, imaches i suggeriments per dissenyar-lo. Tan poden ser fotos de bell puesto o racó típic de Santorens, com noms de chen, de les cases, de la canalla (últimament hi ha baby boom i del 2000 cap a ací han nascut uns quants), de bordes, de camins, o paruales, dites o expressions típiques nostras.


Us reprodueixo textualment la seva idea original:

Com l'any passat, hi haurà els cartells oficials
pero tb en volem fer uns altres més "artístics". Per això, si algú proposes
idees o envies fotos de santorens amb algo característic de santorens (el
campanar, un vista de la roca de san salvador, angel o el que sigui) jo
intentaria fer un cartell amb el material que enviïn o amb les idees
proposades. (per exemple, un cartell amb totes les "ditas, expressions i
paraules" o amb la canalla si es vol).

Ay pobrets, pobrets, us apuntau a donar idees i suggeriments mitjançant els comentaris d' isto post?

Per les fotos, me les podeu enviar a mí a cadechaquimet@gmail que jo se les faré prou arribar, o, encara millor, penchar-les a flickr o picasa i passar-me l' enllaç (com l' Albert de Ramonet), i d' ista manera tamé ficaríem lo link al menú dret del blog.

PD: Felicito a la Comissió per la seua gran labor i per la gran idea de fer un cartell de disseny exclusiu.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Home, si teniu clar quines son les icones del poble, una idea podria ser la roca de Sant Salvador pel vesant que tots veiem, amb el campanar "projectat" a la paret i, es clar, un parell de voltors volant per dalt (els colors de cada cosa seria una cosa a tractar amb una mica de curositat).
Jo no soc molt partidari de la gent (ja sabeu "ni son tots els que hi son, ni hi son tots els que son"), i un cartell tipus Hereu a mi no em convenç, també (aixo es copiat) un cub de Rubik amb tres imatges (per mi serien la roca, el campanar i el roure del Tossal), podria quedar be i vosaltres que sou joves i domineu les noves tecnologies, seria bufar i fer ampolles.
En fi espero que us hagi servit d'ajuda, sino la intenció hi era.

Anónimo dijo...

Perdoneu, però el nou "skyline" amb la grua, vist desde Sant Antoni, amn les trs alçades (la roca, el campanar i la grua), també seria bona

Unknown dijo...

M' agrada mol la idea de L'Albert del nou "skyline" amb les tres alçades. Venga, venga, més idees!

Anónimo dijo...

Gràcies Albert!! Com l'any passat en farem uns quants "no-oficials" o sigui que, amb aquestes idees, ja en tenim solucionats un parell.
La idea de l'"skyline" sempre ens havia rondat però no sabiem si era una mica agosarat, però... en fi, és la nova imatge de Santorens, no?

A veure quines idees més surten!!

La comi.

(No sé quin és el cartell tipus Hereu; Pablo em pots donar un cable? Per aquí no en veiem gaire de cartells de l'Hereu)

Unknown dijo...

El cartell "Hereu" es él, bueno, su cara, rodeada de muuuuuuuchas caras de muuuuuuuuuucha gente anónima de todas las eddas, sexos, religiones, razas... Som massa pogs i fem massa goi pa q ixiga el nostre careto a un cartell, calrria cobrar drtes llavors :)

Anónimo dijo...

Ruego a la comisión que informe a todos de las fechas de la Fiesta Mayor 2007. De esta forma todos los lectores de este blog y allegados podrán hacer sus planes.
lciutad