jueves, 17 de enero de 2008

Santorens nevado

Supongo que muchos de vosotros ya habréis visto o estado o incluso vivido en Santorens con una capa de nieve por sus calles.
Pero, como con el cambio climático en el que nos encontramos últimamente no es fácil (a no ser que residas todo el año en Santorens) ver la nieve cuajar en las calles, tejados, pllasas y prados de Santorens, os invito a visitar el álbum que he hecho de las fotos que tomó Jose de Chim este 2 y 3 de Enero:

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres, que chulo Santorens nevat. Feva temps que no el veia així.
Aquest cap de setmana aniré per allà. Sabeu si està nevadet?

Bueno, que sapigueu que miro molt sovint isto blog, potser un parell o tres vegades a la setmana, encara que mai hagi escrit. M'agrada quan hi ha alguna novetat, algun nou "article" o fotos de com va canviant el paisatge o com bufa el vent o es fa sentir el silenci (video).

Per fer-te arribar fotos es fa a través del correu que indiques? cadechaquimet@gmail.com?
els comentaris arriben a través d'istas petitas finestras que s'obrin, verdad?

Au, ja os diré qué tal prallà dal. De mientras, animaus a escriure, que un cop ho fas lo primer cop, ja esperes el segon.
Saludos!

David

Unknown dijo...

Hola david (suposo que de ca de Pelegrí)!
Benvingut al món dels comentaristes, com bé dius, é un vici asò de comentar ... jo vai començar comentant a blogs i al final en vai fer isto i ara en tinc tres!!! Mersi per llechir i per comentar, que bona falta que mos fa pa donar vidilla al blog.

Conto que la neu es deu haver fos isto fi de semana, que deva fer calor, però des del 2 de Chiner que no rebo notícies ni cròniques ni fotos. Avere si en fas i me les envies a cadechaquimet@gmail.com i videos si vos tamé. I de pas comentes que fa el poblle i la chen que hi viuen tot l' an.
records, no corregas pobret i truca quan arribes :)