lunes, 14 de junio de 2010

Nota informativa de la Asociación Cultural San Salvador - Verano 2010

La Asociación Cultural San Salvador me envía esta nota, en referencia a temas importantes de cara al verano de 2010, como la Festa Major, el dinar de germanor del 15 d' Agost, la piscina y algunas obras aprobadas por el Ayuntamiento de Sopeira.
Lo más desatacbale (al menos para mí, como padre), la ampliación del parque infantil (se adjuntan 2 fotografías a continuación de la nota).

Benvolguts amics i veïns de Santorens:

La Associació Cultural San Salvador de Santorens en reunió mantinguda en dates passades, referent a les actuacions portades a terme i plans de cara al proper estiu, informa:

1.- La Associació no es farà càrrec de l'organització de acte algun per a la Festa Major de Santorens 2010 .
2.- La Associació, com ja ha fet en els últims anys, organitzarà el "DINAR de GERMANOR" el dia 15 d'agost i igual que l'any passat aquest tindrà un cost de 5,00 € per persona, tant per als socis com per aquells que no ho siguin i desitgin assistir.
3.- La Associació organitzarà un Festival Infantil amb jocs i berenar per als més petits la tarda del dia 15 d'agost.
4.- Igual que l'any passat, contarem amb la presència del DJ Oscar que punxarà musica per la nits en el “Xiringuito”. En cas que no sorgís algun grup encarregat de l'organització de la Festa Major, l´Oscar oferiria la nit de dia 15 una actuació especial.
5.- La piscina s'obrirà al públic el dia 15 de juliol.
6.- Antonio Pedroche, com el passat any 2009, es farà càrrec de la gestió del “Xiringuito” i del manteniment del terreny i la piscina.
6.- Està a aprovat per part de l'ajuntament la remodelació de les "BASES DE LA FONT I L’ABEURADOR". La previsió es que les obres s'iniciïn immediatament.
7.- Donat l' increment de població infantil que ve produint-se al poble de Santorens en els darrers anys, l'Associació ha ampliat aquest any 2010 el parc infantil. S'adjunten fotos de l'actuació. Aquesta serà inaugurada oficialment el pròxim dia 24 de juny, dia de Sant Joan.
8.- Durant el cap de setmana de Sant Joan es farà públic el cens de socis de la Associació, es recorda que per a accedir a la piscina s'haurà d'estar al corrent de pagament de les quotes i que aquestes entren en vigor per a aquells que compleixin els 6 anys durant l'any 2010, com així es va acordar en l'última Assemblea Ordinària del passat mes d'agost de 2009.
Això és tot per avui.
Salutacions
Associació Cultural Sant Salvador de Santorens

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona tarda a tothom,
Em sembla perfecte trobar-nos aquest cap de setmana de Sant Joan per parlar dels temes referents a l'Associació. Tinc un parell de preguntes:
1-Seria possible concretar dia per la reunió de l'Associació?
2-Entenc que la Festa s'ha traslladat al 15 d'Agost?
Ja ens anirem veien més sovint a partir d'ara, que ja comença el bon temps i la gent anirà pujant.
Molts records a tots i totes i fons aviat.

Dolors
Ca de Castell

Anónimo dijo...

Voldria fer arribar la meva opinió a la Junta de l'Associació sobre el tema de la piscina:
la data 15 de juliol com a data d'obertura la trobo extremadament tardana. Crec que som prous socis al poble, i més a partir de mitjans juny, com per obrir a tot tardà el dia 1 de juliol i tancar-la a partir del 31 d'agost.Això també milloraria la temperatura de l'aigua, doncs avui per avui encara està buida i les hores de sol ja escurcen.
Durant el mes d'agost que és quan s'acostuma a fer la reunió de l'Associació no hi seré i agrairia que es debatés aquesta qüestió.
Atentament,
Imma del Colladet
Santorens, 9 de juliol de 2010